Postrojenje teretni komplet, staklena vaza sastavljač sa platnom sastavljačem za sačiću od žarulja Staklena vaza dekorativna za dom za vrt za hidroponiku za uredski drveni okvir + boca
  • Nedavno

Postrojenje teretni komplet, staklena vaza sastavljač sa platnom sastavljačem za sačiću od žarulja Staklena

KM 14.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Komplet za biljnu terarujeve, staklena vaza sastavljač sa platnim sagračem Staklena vaza dekorativna za dom za vrt za hidroponiku za uredski drveni okvir + 1 boca Specifikacija :
Vrsta predmeta : biljna terarium : Materijal : bor, visoka borosilikatna stakla - Primjena : Pogodno za dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kafić i ured lista paketa :
2 x Potporni okvir 1 x staklena boca 1 x fiksna šipka 4 x fiksni prstenovi > 2 x 2 x matica 1 x hex ključ Napomena :
< Div> 1 Molimo dopustite grešku 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Uzmite pravi kao standard. Vintage dizajn drveni stalak u prirodnoj retro boji u kombinaciji sa staklenim vazama u obliku sijalice. Moderan način za prikaz umjetnog ili svježe cvijeća, postrojenja, miješane bukete i biljke za vodu, voli Scindapsus, Pothos vino, afričke ljubičice, sretni bambus, čak i za bilje.