Praktična vrtna ograda na otvorenom ukrasna ograda plastična granica patulja
  • Nedavno

Praktična vrtna ograda na otvorenom ukrasna ograda plastična granica patulja

KM 24.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Tražite li šik ukrase da biste napravili svoje. Božićno drvce izgleda više osjetljivo i lijepo? Ovi kreativni mini. Ograde će vam biti dobar izbor. Napravljeni su od visokokvalitetne plastike,. Siguran i izdržljiv, i dobre kvalitete, koji mogu dobro. Festival atmosfera, ukrasite svoje božićno drvce i vrt i upoznajte se. funkcije
. - Boja : bijela. - Materijal : plastika. - Bijela ograda sa šiljastom glavom i glatkom površinom je lijepa i modna. - Bijela ograda je vrlo svestrana, boju se može savršeno odgovarati bilo kojoj vrsti biljaka. - Vrtna ograda vrši se vrhunskom plastikom, može se koristiti za dugoročno. - Bijele ograde mogu ukrasiti vaš vrt, čine da vaš vrt izgledne i dodaju više zabave. - Primit ćete 2 komada plastične vrtne ograde, pogodne za vašu upotrebu.
Bijela ograda s šiljastom glavom i glatkom površinom je lijepa i modna . Bijela ograda je vrlo svestrana, njegova boja može odgovarati bilo kojoj vrsti biljaka Savršeno . Vrtna ograda vrši se vrhunskom plastikom, može se koristiti za dugoročno. Bijele ograde mogu ukrasiti vaš vrt, čineći da vaš vrt izgledne i dodaju više zabave . dobit ćete 2 komada plastične ograde od plastike, Pogodno za vašu upotrebu.