Sučno sadnica životinjske keramičke cvijeće Vrt Na kućni stol ukras ukras
  • Nedavno

Sučno sadnica životinjske keramičke cvijeće Vrt Na kućni stol ukras ukras

KM 12.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovaj predmet su keramičke male sočne biljne saksije, koje su izrađene od premium i ekološki prihvatljiv materijal i dizajnirani sa kreativnim i oborenim crtanim životinjskim oblikom, jednostavnijim i čistom. Ne može se koristiti samo kao cvjetni lonac za desktop, ali se može koristiti i kao ukras doma. funkcije
. -Kolor : narandžasta
. -Materijal : keramika
. - izrađen od premium i ekološki prihvatljiv keramički materijal za izdržljivu i praktičnu upotrebu. - Pogodno za više puta i prizora, poput vrta, dom, ured, itd. - fina izrada i dobra tekstura. Pogodno za kaktuse, sočne i druge biljke. - također može biti i roman ukras za stol, jednostavan i svjež, savršen ukras za kućnu kuću. - može se koristiti kao poklon prijateljima koji vole da uzgajaju sočno postrojenje.
Napravljen od premium i ekološki prihvatljivih keramičkih materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Kao što su vrt, dom, ured, itd. Sina izrada i dobra tekstura. Pogodno za kaktuse, sočne i druge biljke . Takođe može biti roman ukras za stol, jednostavan i svjež, savršen ukras za dom . može se koristiti kao poklon prijateljima koji vole da postrojene postrojenje.