Slatki sadnica životinja, crtani kravlji medvjedi svinje sočne posude, više anime crtani cvijet, ploča za stolni pogon za platforme u zatvorenom uredu Kućni ukrasi
  • Nedavno

Slatki sadnica životinja, crtani kravlji medvjedi svinje sočne posude, više anime crtani cvijet, ploča

KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Značajke :
1 Sastav za životinje Posude : Posuda za biljku krava izrađene su od visokokvalitetnog PVC-a kako bi se osigurala izdržljivost i čvrstoća. Stabilan je i izdržljiv dovoljno da podrži težinu same vrta, tla i biljke. Ove slatke posude za kućne ljubimce savršeni su za sukulencije i cvijeće. Veličina : Divan saksije je oko 34 x 24cm. Slatki životinjski dizajn čini da se ovaj rad uhvati u vašem uređenju doma. Jednostavan za sastavljanje : Sastavite životinjski savršeni dizajn, morate ga sami sami sastaviti kada ga primite, što je vrlo zgodno. Može zadovoljiti vašu ideju o sastavljanju sami. Izvrsna umjetnička djela : ovaj saksiji sa slatkom izgledom, koji se može koristiti kao vrlo atraktivan ukras u vašem domu ili ured i dobar poklon vašim prijateljima i članovima porodice . Svestran : Može se koristiti za izravnavanje biljaka, a također je vrlo pogodan kao cvetni štand. Može se koristiti i za pohranu i organiziranje raznih drugih predmeta za dodavanje nekih lijepih elemenata u vaš dom ili ured. Pogodno za postavljanje malih biljaka poput sukulentora, kaktusa i malog cvijeća.
Specifikacija :
Materijal : PVC
Boja proizvoda : Višebojna veličina : 34 x 24cm
Težina proizvoda : 350g
Paket je uključen :
1 x sadnica životinja za životinje sastava za životinje Posuda za životinje : Posude krava su izrađeni od visokokvalitetnog PVC-a kako bi se osigurala izdržljivost i čvrstinu.