Snowflake uzorak naljepnice naljepnice naljepnice 5D šuplje uzorak za nokte isporučuje samoljepljivi luksuzni ukras za nokte a
  • Nedavno

Snowflake uzorak naljepnice naljepnice naljepnice 5D šuplje uzorak za nokte isporučuje samoljepljivi

KM 4.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Snowflake uzorak naljepnice naljepnice 5 D šuplje uzorak za nokte Samoljepljivi luksuzni ukras za nokte
:
[Paket] dobit ćete 1 list 5d izvrsne reljefne rezbarene naljepnice u jednom paketu Svaka veličina papira je 3,1 x2,4 inča. Veliki broj različitih obrazaca za upotrebu i zamijenite u svakodnevnom životu.
[Izvrsni dizajn] Embossing rezbarenje uzorcima na 5 D umjetnosti za nokte ljudima daje intuitivnim i osjetljivim izvrsnim osjećajem. Možete birati između raznih uzorstava koji uključuju uzorak snega itd. Po pristupačnim cijenama, pogodnim za djevojčice Žene Styles.
[Materijal] Naše naljepnice za nokte izrađene su od visokokvalitetnog materijala, prilagođenih kože i ekološki prihvatljivim , Naljepnice za umjetničke noktiju su sigurno za oba i odrasle da se sigurno koriste.
[jednostavno za upotrebu] Samo koristite pincete za oguljenje naljepnica za nokte i naljepnice za cvijeće drži na noktima. Možete koristiti i gel za nokte za pokrov da bi prekrasne naljepnice trajale duže.
[After-Prodajna usluga] Ako niste zadovoljni naljepnicama noktiju ili imate druga pitanja o proizvodu, molimo kontaktirajte nas i pokušat ćemo nas Najpovoljnije je da rešimo vaš problem.
Detalj predmeta : 6 D utisnuti naljepnice naljepnice
materijal : papir
Veličina : Oko 3,1x2.