Trepavice Eyeliner naljepnice Samoljepljive lažne trepavice mekane prirodne curling debele lažne trepavice naljepnice za eyeliner c
  • Nedavno

Trepavice Eyeliner naljepnice Samoljepljive lažne trepavice mekane prirodne curling debele lažne trepavice

KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Treyelashes Eyeliner naljepnice Samoljepljive lažne trepavice meke prirodne curling debele lažne trepavice naljepnice za očiju - Karakteristike : Eyeliner i naljepnice za trepavice su izum koji će vam dati mačke u trenutku! Pogledajte najviše u sekundi
Jednostavan za upotrebu i uklanjanje : Naši zabrinutosti i naljepnice za trepavice imaju pogled blizu tijela, pa kad ih postavite u ispravno na očima, možete ih lako zalijepiti bez brige Iskrivljavanje.
Kvalitetni kozmetički sastojci mogu se u potpunosti osloboditi i vrlo su udobni na koži bez boli.
Važno, možete lako isperiti sredstvo za uklanjanje šminke, ulje za tijelo i alkohol. Ljepota bilo gdje, u bilo kojem trenutku : luksuzno, meko, lagano, udobno, prirodno, lepršava lažne trepavice.
Više stilova : naljepnice za eyeliner za ponovnu upotrebu i trepavice dostupne su u 7 različitih naljepnica za oči u boji, s više opcija za slanje Zapanjujući izgled.
Vodootporna upotreba : za višekratnu zaštitu i naljepnice za trepavice su vodootporne i izdržljive, drže svoj izvorni oblik i boju 3-5 dana.
Stil : natprirodna i lagana; Gusta kosa i vitke prugama prirodni pahuljasti izgled bez vaganja kapka.
Pogodno za sve prilike : za ponovni nalozi naljepnice i trepavice natjerat će vas da blistate na Noć klubovima, maskiranim zabavama, karnevalima, Cosplay, rođendani zabavama, fotografiji i Drugi prigode.