Zdravlje i ljepota Proizvodi Kapsula ruž za usne Poklon set Mini Matte ruž za usne za usne kapsula vodootporna dugotrajna mini kapsula za usne Poklon Poklon ostalo Q
  • Nedavno

Zdravlje i ljepota Proizvodi Kapsula ruž za usne Poklon set Mini Matte ruž za usne za usne kapsula vodootporna

KM 12.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kapsula ruž 8 boja Poklon set za usne za usne za usne za usne vodootporne duge trajne mini kapsule ruž za usne - Karakteristike :
18 boja za odabir : Postoji 18 boja za odabir, kako biste odabrali svoje različite potrebe Najpopularnija boja je sjaj u punoj veličini, kako bi udovoljila potrebama različitih prilika. Kao što su druženje, zabava, vjenčanje, bar, lopta, kampiranje, ured, škola ili dnevna šminka.
najbolji poklon : sa savršenim paketom, pogodnim za kupnju za osobnu upotrebu ili kao poklon za vašu mamu, suprugu, Djevojke na vašem rođendanu. Pogodno za cijelu sezonu i u bilo kojoj prilici, bilo da ste make-up novak ili make-up umjetnik.
Zdravlje i prirodno : Jednostrana, kremasta formula za usne za usne je lagana, ne -Sticky i hidratantni sa zrkustima i bogatom metalnom finišu. Set sjaja za usne ne sadrži ili neke hemikalije, koje su zdravlje, ne-toksics, trajni i šarmantni mogu vam pomoći da budete ljepši.
hidratantna poslastica za usne : Iza samo nudeći pop boju, naših dugih -Postavljeni ruž za usne takođe vlaži usne i poboljšava njegov ukupni izgled. Volite našu hranjivu formulaciju.
dugotrajan i vodootporan : Ova polutrajna boja usana sa tehnologijom za zaključavanje boje neće se poljubiti, perje ili krvarenje.