Kutije Praktični Halloween stil za nokte ukrasi za nokte za nokte za dekor
  • Nedavno

Kutije Praktični Halloween stil za nokte ukrasi za nokte za nokte za dekor

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ove nokti imaju dobar ukrasni efekt, učinit će vam nokte zapanjujućim i atraktivnim. Pogodno za sve djevojke koje žele stvoriti lijepe i privlačne nokte na posebnu priliku, posebno na Noć vještica ili svakodnevnog života. Dolazi s raznim oblikom, sjajnim bojama, savršenom veličinom, ovim noktima su savršeni za ukrašavanje noktiju. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : legura
. -perfect poklon za svog ljubavnika, porodice, prijatelju, neka koriste ove male čari za nokte za dizajn vlastite noktiju. -Diy sami. Dopustite vam uživanje u zabavi noktiju umjetnosti. Dizajn šičkog oblika, varira u skladu s atmosferom za Noć vještica. -Great nakit za nokte za početnike ili profesionalce, jednostavan za upotrebu i nanošenje na noktiju i drugi plovilo. -Sazzling Art Art Accessories, zaista vam daje ljepotu i sjaj koji želite za svoj ukras. ime su se razlikovale u boji, mogu se koristiti za kućni ukras, umjetnost tijela, umjetnost noktiju, zanatlije.
4 x kutije ukrasa za nokte. Savršen poklon za svog ljubavnika, porodice, prijatelju, neka koriste ove male čari za nokte za dizajn vlastite noktiju . Dopustite vam uživanje u zabavi noktiju umjetnosti. Chic oblik oblika, varira se u skladu s Atmosferom za Noć vještica .