Platno torba Bento torba prijenosna ručna torba Kozmetička torba Kućna potrepština
  • Nedavno

Platno torba Bento torba prijenosna ručna torba Kozmetička torba Kućna potrepština

KM 11.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ova torba za pohranu, izrađena od visoke klase materijala za izdržljivu za upotrebu, posebno je dizajnirana za vašu svakodnevnu, zabavu ili putujuću upotrebu. Može vam pomoći da zadržite svoje mobilne telefone, novčanike, torbicu za novčiće i druge male predmete dobro organizirane kada idete na otvorenom. funkcije
. -Kolor : bijeli. -Materijal : platno. -Size : O 24. - Jednostavan i velikodušan dizajn pogodan za razne prigode. - Ova torba je savršena za svakodnevnu upotrebu, kupovinu, putovanja, teretanu i školu. - Može se koristiti kao prekrasan poklon prijateljima, saradnicima, porodicama i još mnogo toga. - Savršeno za skladištenje novčanika, mobitela, knjiga, kozmetike, suncobrana, ogledala itd. - Napravljeno od materijala visoke klase, izdržljivo i sigurno dugačko korištenje.
Lista pakiranja : 1 x tota torba Jednostavan i velikodušan dizajn pogodan za razne prilike. Ova torba je savršena za svakodnevnu upotrebu, kupovinu, putovanja, teretanu i školu . može se koristiti kao divno Poklon prijateljima, suradnicima, porodicama i više . savršena za skladištenje novčanika, mobitela, knjiga, knjiga, kozmetike, suncobrana, ogledala, itd. izrađene od visoko razrednih materijala, izdržljivog i sigurnoj upotrebi.