Matte baršunasti prirodni ruž holografski puni pokriveni bok za usne šminke za djevojke za žene
  • Nedavno

Matte baršunasti prirodni ruž holografski puni pokriveni bok za usne šminke za djevojke za žene

KM 13.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Značajke :
Matte Finish ruž : Naš ruž za usne pruža mat baršunastim završetkom, stvarajući glatku površinu šminke za usne i dajući usne pune iskušenja
Biramo popularne i jedinstvene boje usana. Možete odabrati ruž koji je najprikladniji da biste udovoljili svojim svakodnevnim potrebama ili možete odabrati više boja za postizanje prekrivanja obloge, stvarajući jedinstvenu boju usne.
Kozmetika bez okrutnosti : Uvjereni smo kod životinja u SAD-u Zagrljaj, a ne laboratorija. Mi smo brend bez okrutnosti i ne testiramo nikakve proizvode na životinjama.
Kreirajte bilo koji izgled : ruž vam može pomoći da stvorite bilo koji stil koji želite. Različite boje mogu se primijeniti na različite stilske kreacije, bilo da je pretjerano i podebljano modeliranje zabave ili dnevni presvlačenje, može se lako upravljati.
široka primjena : bilo da se turisti, bar, ktv, primorski odmor, igra uloga ili Dnevno druženje, posao, naš sjaj za usne je dobar izbor. Može se primijeniti na bilo koju priliku za stvaranje vaše jedinstvene šminke.
Specifikacije :
Naziv proizvoda : Matte Velvet Prirodni ruž za usne - Rok trajanja : Matte - Napomena : .