Svečane ploče za nokte za nokte Halloween Ploče za nokte uzorak šablona
  • Nedavno

Svečane ploče za nokte za nokte Halloween Ploče za nokte uzorak šablona

KM 12.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Tražite li profesionalno-kvalitetne predloške za nokte za nokte u razumnim cijenama? Tražite li čvrstu, izdržljivu i pouzdanu ploču za nokte koji može pokazati razne stilove? Ako je tako, naši proizvodi bit će vaš najbolji izbor! Naša profesionalna kozmetička paluba udovoljit će vašim potrebama. funkcije
. - Materijal : nehrđajući čelik. - Dolazi sa različitim pločama za utiskivanje noktiju Halloween u raznim oblicima i stilovima kako bi se zadovoljile vaše različite potrebe ukrasa za nokte umjetnosti. - Izvrsna izrada ovog predloška za prijenos noktiju, učinite noktom ljepšim i privlačnim za oči. - Odlično za profesionalne stručnjake za nokte ili učenike za nokte. Stvorite savršenu umjetnost noktiju, uživajte u svom DIY vremenu. - Pogodno za žene, djevojke i dame, vrlo jednostavno i sigurno za upotrebu, nije ograničeno na bilo koju kožu. - Možete kreirati svoj omiljeni ukras za nokte kod kuće, nema potrebe da izlazite na salon za nokciju, sačuvajte svoje vrijeme i energiju.
Dolazi s različitim pločama za žigosanje noktiju Halloween u raznim oblicima i stilovima kako bi se upoznali sa raznim noktima Umjetničko uređenje . Izvrsna izrada ovog predloška prijenosa noktiju, učinite svoj nokat ljepšim i privlačnim .