Randolph 3in božićna lopta biserna ljepljiva viseća kugla ljepljiva praškasta pjena za pjenu kuglice božićne ukrase privjesak prozor
  • Nedavno

Randolph 3in božićna lopta biserna ljepljiva viseća kugla ljepljiva praškasta pjena za pjenu kuglice

KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje od radolpke s joybuy tržišta 8cm / 3in božićna kugla za ljepljive viseće kuglice za božićne ukrase privjesak :
Dovoljna količina : Postoji 5 boja božićnih pjenastih kuglica, što je dovoljno za zadovoljavanje vaših svakodnevnih potreba. Možete ih podijeliti i sa drugima i uživati ​​u DIY dekoraciji sa prijateljima ili porodicom.
Dugi radni vijek : Božićni ukrasi zimi su uglavnom izrađeni od visokokvalitetnih materijala, koji su pouzdani, a ne lako se razbijaju, svijetle Boja, nije lako izblijediti čak i na suncu, tako da ih možete više puta koristiti na različitim zabavama i zabavama.
Pogodna veličina : mala i lagana, pogodna za ukrašavanje prozora, vrata, vjenčanja, Stranke, proslave i božićna stabla na drugim mjestima. Ne zauzima previše prostora, a to će izgledati lijepi kada su upareni s drugim ruralnim ukrasima.
Sjajni i lijepi dizajn : blistava ispod svjetla, možete ga slobodno kombinirati s drugim ukrasima, poput vrpca, balona, ​​božića Zvona itd. Izvrsni i svijetli stil privući će pažnju ljudi i donijeti svježinu vašoj kući.
Podrška za upotrebu : Možete lako objesiti ukrase božićnih strana na zidovima, ograde, božićne drveće i druga mjesta koja želite ukrasiti, Dodavanje dodira svjetline i vitalnosti na ulazna vrata, kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu i dvorište, tako da možete osjetiti snažnu atmosferu božićne duhove.