Božićni vilk DIY Božićni ukrasi Božićni ukras
  • Nedavno

Božićni vilk DIY Božićni ukrasi Božićni ukras

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Napravljen od drvenog materijala, ovaj artikal privjedaca PVC ELK je izdržljiv i dekorativni, ekološki prihvatljiv i prilagođen koži. Porodični ELK dizajn, to je obavezno jeste. ukras za dodavanje svečane veselje. funkcije
. -Materijal : PVC
. -Višu kvalitet i modni božićni viseći viseći privjesak, lako ukrašavati vašu božićnu zabavu. -Lovely i svijetli privjesak, jednostavan za stvaranje radosne atmosfere za vaš Božićni dan. -Ovo božićni viseći ukras može se objesiti na vašem stablu, prozoru u tržnom centru, kući, hotelu itd. -Zatvoriti za slanje kao božićni poklon svojim prijateljima. -To će biti i dobar propis za uljepšavanje u kući. Savršeno božićno uređenje.
1 X privjesak. i modni božićni viseći privjesak, jednostavan za ukrašavanje vaše božićne zabave . Lijep i svijetao privjesak, jednostavan za stvaranje radosne atmosfere za vaš božićni dan. Ovaj božićni viseći ukras može se objesiti na vašem stablu, u tržnom centru, kući, kući, Hotel, itd . Izvrsno za slanje kao božićni poklon svojim prijateljima . Takođe će biti dobri propis za uljepšavanje u kući. Savršeno božićno uređenje.