Spava za bebe Plish Privjesak lutka Viseća dekoracija Božićno star ukras Božićni poklon
  • Nedavno

Spava za bebe Plish Privjesak lutka Viseća dekoracija Božićno star ukras Božićni poklon

KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
r Želite li ukrasiti svoje božićno drvce s smiješnim predmetima? Ovaj predmet je definitivno odličan izbor. To je i osjetljiv viseći privjesak. Možete to na zidu, trijemu, stablu ili bilo kojim drugim mjestima za stvaranje festivalske atmosfere. Savršeno za Božić, dom, vrt, popločani dio dvorišta, bara, etc dekoracija. funkcije
r. - Boja : bijela + kafa. - Materijal : pliš. - Veličina : cca. - Napravljen od plišanog materijala, sa finom izradom i odličnim rezanjem, izvrsnim i šarmantnim. - Dobar poklon da našim prijateljima pružimo rodbinu, kolegu, porodice i tako dalje tokom Božića. - Savršeno za dekor božićnog drva i svaka stvar koja vam je potrebna za savršene božićne ukrase. - Privjesak je neophodan za bilo koje božićno drvo, kuću ili ulazak!
r. - Lagana za lako vešanje od plafona, vrata itd. - Može stvoriti božićnu atmosferu. Ovaj viseći ukras donijet će radost vama i vašim gostima. Vaša festivalska stranka bit će izvanredna s tako smiješnim dodatkom. Napravljen od plišanog materijala, sa finom izradom i odličnim rezanjem, izvrsnim i šarmantnim poklonom da pružimo našim prijateljima, rođacima, kolegi, porodicama i tako dalje za božićne dekor i sve što vam treba za savršeno Božićni ukrasi . Privjesak je neophodan za bilo koje božićno drvo, kuću ili ulazak!.