ElePower Torbica za galaksiju 5g , rotirajućeg prstena od 360 ° C [Kickstand & Holder] Metalna ploča [automobil montiraj] Anti-pad teška cijela tijela hrapava zaštitna futrola, bijela i ružičasta
  • Nedavno

ElePower Torbica za galaksiju 5g , rotirajućeg prstena od 360 ° C [Kickstand & Holder] Metalna ploča

KM 8.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kompatibilan sa :
Samsung Galaxy A53 5 G 6. COOL GODING :
. Čvrsta konstrukcija i izdržljiv okvir i oklopna ljuska
. Sveobuhvatna zaštita i mekani TPU Zadnji poklopac, 2-in-1 dizajn pruža najbolji nivo zaštite i otpornosti na ogrebotine, 360 ° sve oko sebe zaštitu. Poboljšana zaštita kamere i zaslona :
. Mekani povišeni bezeli za 0,3 mm i 0,8 mm Bezels za zaštitu ekrana i sočiva, zajedno s klizajućim jastučićima otpornim na ogrebotine i ukrašenim uglovima za zaštitu od kapi i naleta. Savršeni izrez :
. Precizno izrezivanje školjke otpornih na udarce omogućava vam lako pristup Sve portove, zvučnici, kamere, tipke i druge funkcije. Jedinstveni Izaberite :
. Kombinacija kombinacije sloja na tri nivoa izrađena je od fleksibilnog TPU i visokokvalitetnog PC tvrde školjke i integrirana metalnim prstenom. Rotirajuće prsten :
. Magnetni metalni prsten ugrađen je na stražnju stranu kućišta i pruža 360 stepeni ugao, oslobodite ruke za uživanje u filmovima sa željenim udobnosti i stabilnosti. Možete držati svoj telefon Kako želite, zatim prilagodite prsten za hvatanje savršenim ugao!
. Osim toga, u sredini prstena je magnetska ploča dizajnirana da se neprimjetno pričvršćuje na magnetske automobile i držače. Auto nosač :
.