Modni slučaj ELEPOWER za Galaxy S 6.1
  • Nedavno

Modni slučaj ELEPOWER za Galaxy S 6.1

KM 4.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kompatibilan sa :
Za Samsung Galaxy S23 6.1 "2023 izdanje
. 1 Materijal Adtanatge :
. Suvlaca je izrađena od visokokvalitetne PU kože s prekrasnim šivanjem i savršenim osjećajem, luksuznim i elegantnim rukavima. Potpuni pokriveni mramorni uzorak je luksuzno što se može natjerati da se ističete kada držite svoj uređaj. 2 precizne izreze :
. Ukupno je u potpunosti otvaranje, čine da u potpunosti uživate u svim funkcijama Youa SHATE, sa ovim proizvodom, možete povoljno raditi sa svim gumbima vašeg telefona. 3 Besplatno vaš rukom :
. Slobodno podesite ugao da biste pronašli najbolju perspektivu za vas, a Twour rukama pronađite telefon zauzet.
4 Pogodnije putovanje :
. Držite 3 najvažnije karte sa sobom u svakom trenutku. Kreditne / debitne kartice neće demagnetizirati unutar kućišta. Ne preporučujemo više od 1 kartice po utor performans i fit. 5 Odvojivi remen za zglobove :
. Odvojivi ručni remen pogodan vam da nosite tipke ili druga mala dodatna oprema, a također vam omogućuje da telefonirate bilo gdje. 6 zaštita leća i ekrana :
. Ovaj zaštitni slučaj se podiže kako bi se zaštitilo kameru, a precizan rez može zaštititi svaku rupu za kameru. Štiti kameru sigurnije od ostalih futrola. Štiti od ogrebotina i svakodnevnog habanja i suze.