Resin božićni dizajn Privjesak ključ viseći dekor ključ prstenaste vrećice viseći dekor
  • Nedavno

Resin božićni dizajn Privjesak ključ viseći dekor ključ prstenaste vrećice viseći dekor

KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje bez paleta od Joybuy Marketplace-a
. Ovaj predmet je privjesak zaglavljenog božićnog ključa, što je napravljeno od izdržljivog. materijal za dugo korištenje. Sa ljupkim izgledom božićnog tema. Kreativan i moderan, savršen kao šik poklon za porodicu i prijatelju. Savršen je privjesak za vašu torbu, ruksak, auto ključ, uređenje unutrašnjosti automobila ili drugo. funkcije
. - Boja : različite boje
. - Materijal : metal, smola
. - Veličina : oko 18,5 x 2,5 x 2cm / 7,27 x 0,98 x 0,79inch
. - Privjesak je napravljen od premium materijala, koji je izdržljiv i praktičan za dugu upotrebu. - To je savršen privjesak za vašu torbu, ruksak, ključ automobila, dekor unutrašnjosti automobila ili drugi ukras. - Sa ljupkim izgledom božićnog tema kreativan je i moderan. - Takođe savršeni poklon za Božić, Novu godinu i bilo koju priliku. - Odabrani materijal, nije lako deformirati ili prekinuti.
2 x privjesli. Privjesak je napravljen od premium materijala, koji je izdržljiv i praktičan za dugo korištenje. Savršeni je privjesak za vašu torbu, ruksak, auto tipku, dekor unutrašnjih poslova automobila ili drugi ukras. Sa ljupkim izgledom božićnog tema kreativan je i moderan.