Kreativni ključ za ključeve, privjesak godina Godina zečjeg privjesak za ključeve
  • Nedavno

Kreativni ključ za ključeve, privjesak godina Godina zečjeg privjesak za ključeve

KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Da li želite da napravite svoju torbu ili ključ jedinstvenim? Zatim je naš ključni lanac pažljivo pripremljen za vas. Kreativni zeko i Gold Ingot Dizajn, nije samo ključni privjesak, već i poklon. Možete ga dati svojoj djeci i prijateljima. I oni će se jako svideti. funkcije
. - Boja : srebrna
. -Materijal : metal, papir, plastika
. - lijep zeko i zlatni ingot dizajn oblika, koji je kreativan i jedinstven. Može privući pažnju ljudi. - Dolazi sa kopčom, olakšava olakšavajući isječak na svojim ključevima. I nije lako padati. - Privjesak za ključeve izrađen je od premium materijala koji može izdržati trajnu upotrebu. - sadrži kompaktne veličine, što ga čini prenosivim za upotrebu, izgled je izvrstan, osigurajte njegovu popularnost. - To su prekrasni i praktični privjesci za ključeve, torbu, ruksak, ključ automobila, itd.
Lista pakiranja : 1 x lanac ključa (kutija) lijepa zeko i zlato Dizajn oblika ingota, koji je kreativan i jedinstven. Može privući pažnju ljudi . Dolazi sa kopčom, olakšava snimku na tipke. I nije lako padati . Privjesak za ključeve izrađen je od premium materijala koji može izdržati trajnu upotrebu . sadrži kompaktne veličine, što ga čini prenosivim za upotrebu, izgled je izvrsno, osigurajte njegovu popularnost.