Kravlje uzorak za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu
  • Nedavno

Kravlje uzorak za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu za glavu

KM 4.44

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Ove trake za glavu su izrađene od tkanine. Natjerat će vas da se osjećate ugodno i opustite se. Lako je nositi, samo stavite traku za glavu, ostaće vam stavljena na glavu. Pogodni su za pranje lica, jutarnje šminke i noćne hidratantne, itd. funkcije
. -Kolor : Različite boje
. -Materijal : krpa
. -Kretivni dizajn, izgleda tako divno, vrlo je pogodno za svakodnevnu habanje i kosu. - nanošenje, može se primijeniti na spa, šminku, pranje lica, tuširanje ili primijeniti masku za lice. -Greati poklon za svoju djevojku ili prijatelje, oni će se jako svidjeti ova lijepa traka za glavu. -Ova traka za glavu dizajnirana je sa dobrom teksturom, donijet će vam ugodan osjećaj upotrebe. -Made od tkanina, čineći ga izdržljivim i otpornim na habanje, dobro, udobnu i kožu.
Kreativni dizajn, izgleda tako divno, vrlo je pogodno za dnevnu habanje i pričvršćivanje lica za pranje kose , SPA traka za glavu, šminka, plišana traka za glavu, kreativna traka za glavu, kankeći za njegu kože za djevojčice, trake za glačanje, kolica za kosu, kofer za kosu za djevojke, traka za kosu, kravlje trake za glavu. Široka primjena, može se nanijeti na spa, šminku, pranje lica, tuširanje ili primijeniti masku za lice.