Leptir za kosu za kosu Djeca Headwear Ženske djevojke Slatka dodatna oprema za kosu Klip ružičasti
  • Nedavno

Leptir za kosu za kosu Djeca Headwear Ženske djevojke Slatka dodatna oprema za kosu Klip ružičasti

KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : 【materijal】 : Klip za kosu leptira izrađen je od visokokvalitetnog standardnog materijala, fine izrade i izdržljive
【funkcije】 : kose Spaci za djevojčice su lijepe i slatke, sa živopisnim detaljima i mogu vas učiniti privlačnijim kada pohađaju stranke ili događaje.
【Dizajn】 : Dječja bareta u obliku leptira veličine 4cm / 1,57 inča sve udobnije i moderniji, pogodni za fotografiju rekvizicije i uzimanje sebica itd.
【Aplikacija】 : Ovaj simpatični isječak za kosu pogodan je za potrepštine za zabave, Uskrs, Cosplay, Noć vještica, scenske nastupe itd.
【Great Day】 : crtić ' Odličan poklon za djevojčice, djecu, itd. Specifikacija : Materijal : plastika Grafikon veličine : < / b> Clip : 4cm / 1,57 INCH Paket uključuje : 1 klip za kosu Napomena : Molimo, dozvolite malo greške zbog ručnog mjerenja i različitih monitora.
【Materijal】 : Klip za kosu leptira izrađen je od visokog Kvalitetni standardni materijal, fina izrada i izdržljiva . 【karakteristike】 : Kosa za djevojke su lijepe i slatke, sa živopisnim detaljima i mogu vas učiniti privlačnijim kada pohađaju strane ili djecu u obliku leptira Veličina dlake 4cm / 1,57 inčom ugodnije i modernije, prikladne za foto rekvizitke i uzimanje selfija, itd. 【aplikacija】 : Ova simpatična kopča za kosu pogodna je za zabavu, uskrsnu, cosplay, halloween, faze nastupi itd.