Makeup Handy Bag Multi-function Evil Eye uzorak kozmetike Torba za kozmetiku Velike toaletne potrepštine kontejner
  • Nedavno

Makeup Handy Bag Multi-function Evil Eye uzorak kozmetike Torba za kozmetiku Velike toaletne potrepštine

KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovo je jednostavna i praktična torba za pranje, koja se izrađuje od premium materijala, koji se može koristiti za duže vrijeme. Savršeno za pohranu alata i pribora za šminku. Višenamjenska prijenosna torba za pranje, posebno za putovanja koristeći. funkcije
. -Kolor : tamno zeleno
. -Materijal : poliester
. - izrađen od poliesterskih materijala, vrlo izdržljiv i pouzdan za dugi period. - Snažna dostupnost, vrećice za šminku izvodljivosti mogu se koristiti kao putna kozmetička torba, torba za pohranu. - Prikladno je odložiti i dobiti svoje zdravlje i ličnu njegu. - Može pohraniti sapun, kozmetiku, šampon ili skladištenje telefona, sunčane naočale, tipke. - Torba je pogodna za putovanja na duge staze, poslovna putovanja, porodični vikend odmora.
Izrađen od poliesterskih materijala, vrlo izdržljiv i pouzdan za dugi period, vrećice za šminku izvodljivosti Može se koristiti kao putna kozmetička torba, torba za pohranu . Pogodno je odložiti i dobiti svoje zdravlje i osobna njega . Može pohraniti sapun, kozmetiku, šampon ili stavljanje telefona, sunčane naočale, ključeve. -Dogledavanje putovanja, poslovna putovanja, porodični vikend odmor.