Proizvodni proizvođač mašina Dvostruka glava automatska proizvođač knedle sa kašikom od nehrđajućeg čelika Proizvođač za zujanje Press Houser DumpLing Maker kalup za proizvodnju alata za kuhanje kuhinje
  • Nedavno

Proizvodni proizvođač mašina Dvostruka glava automatska proizvođač knedle sa kašikom od nehrđajućeg

KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Popis dijelova :
Mašina za proizvodnju knedla
1 × rezač za knedle
1 × kašika
Istakni oblik :
[efikasno uštedu vremena] Ovaj proizvođač Stroj sadrži dvostruku glavu omogućuju 2 knedle u isto vrijeme Jednostavna štampa može formirati osjetljive knedle u sekundi. Učinkoviti i ušteda vremena koji mogu u kratkom vremenu učiniti mnogo knedle. Jednostavan za rukovanje, čak i za početnike može se formirati knedle u kratkom vremenu.
[Izvrši delikatne knedle] Ova mašina za proizvodnju za knedle može dobro zapečati za brtvljenje i čvrsto postavljanje, čineći ga bez istjecanja nakon istjecanja. Ako se ivica knedla nije dovoljno čvrsto, na raspolaganju je za moknju ivicu za kožu. (Koristite vodu ili jaje). Zatim ga pritisnite za bolje brtvljenje.
[Jednostavno korištenje] Dođite sa kašikom i rezačem za knedljenje promjera 3,3 u / 8,5cm koji odgovara veličinama stroja za proizvodnju. Ova mašina za proizvodnju za kvota jednostavna je za upotrebu. Uključite uređaj za otključavanje, stavite knedlačku kožu na električni proizvođač za knednjak i dodajte ispravno meso. I pritisnite ga, formiranjem delikatnog knedla odmah.
[Materijal za proizvodnju hrane] Ova mašina za proizvodnju premium premium fronti plastike i 304 materijala od nehrđajućeg čelika koji je jak i izdržljiv. Ponovno i lako za čišćenje, isperite brašno vodom. Ovaj paket sadrži 1 mašinu za proizvodnju knedle, 1 rezač za knedle i 1 kašika za knedlu.
[Široka aplikacija] Ova mašina za proizvodnju kvenstva pogodna je za izradu razne hrane.