Sretan božićni placemi i prostirke za čaše PVC ne klizanje Toplotni vodootporni božićni placemi za pranje za kuhinjski sto za kućnu praznicu
  • Nedavno

Sretan božićni placemi i prostirke za čaše PVC ne klizanje Toplotni vodootporni božićni placemi za pranje

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Merry božićni placemi i 6 šalica postavljeni PVC ne kliznuto toplotni vodootporni božićni uređaji za pranje za kuhinjski stol Holiday Decolor
Karakteristike :
Stil / upotreba - Koristite ovaj tradicionalni vintage za odmor za svoju nadolazeću zabavu za odmor Ovo je savršeno za vaše božićne ukrase. Oveći svoj trpezarijski stol i kuhinjski prostor sa ovim svijetlim svečanim proizvodima i dajte svoj dom svečani izgled.
Dodajte božićni šarm u svoj trpezarijski stol - eklektična mješavina svijetlih boja i atraktivnih dizajna da biste dodali svečani šarm u vaš dom. Idealno za odmor za odmor.
Materijali - Božićni placemi izrađeni su od visokokvalitetnog 100% PVC-a, izdržljive, izravne mašine za pranje, nježnog ciklusa, bez izbjeljivača; Lagano parno gvožđe po potrebi.
izdržljiv i višekratni - praznični placemi izrađeni su od visokokvalitetnog poliestera, izdržljivog i za višekratnog. Jednostavna njega, stroj za pranje hladno, suhom ili suhom zrakom; Lagano gvožđe, boli bore.
100% garancija za kvalitet - vraćamo naše obloge stola sa 100% garancijom kvaliteta za mir uma! Sigurni smo da ćete biti impresionirani svojim raznim karakteristikama!
Set za božićni placemi i 6 čaša, PVC neklizaji toplotni vodootporni praćenje za praćenje za kuhinjski stol Holiday Dekor
Materijal : PVC
Boja : Kako se slika prikazuje težina : 250g
Veličina : 45x30x1cm - Početna nužnost i također ukras za Božić, povećavaju atmosferu festivala.