The Hemoton prijenosni šminkasti torbica za usne Mala torbica za skladištenje sa ogledalom
  • Nedavno

The Hemoton prijenosni šminkasti torbica za usne Mala torbica za skladištenje sa ogledalom

KM 8.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
r Napravljen od PU kože, a ugodan za dodir, izdržljiv za upotrebu, nije lako slomiti ili deformirati, dugo služiti. Zatvaranje gumba, lako se otvori i zatvara, sigurno pohraniti svoje kozmetičke i šminke, pogodne za upotrebu. Kompaktne veličine, prenosiva i lagana težina, jednostavna za nošenje. funkcije
r. -Kolor : zeleno
r. -Materijal : PU, ogledalo
r. -Size : 10,00x7,00x4,00cm / 3,93x2,75x1,57in
r. - Odličan zanat, pažljivo do svih detalja da ga daju šik, elegantan i elegantan izgled. - Poklon izbor za vaš ljubavnik, djevojke, suprugu, mamu itd. Pokažite im svoju ljubav i zabrinutost. - Ovaj organizator torbe za šminku je lijep i kreativan, može držati tri ruža. - Opremljen je malim ogledalom, lako popraviti šminku. Neka vam uvijek ostane lijepa i savršena!
r. - Lako se stavlja u džep ili torbu. Ide dobro sa vašim povremenim ili formalnim odjećom. Odličan zanat, pažljivo do svih detalja da bi ga dao šik, elegantan i elegantan izgled . Poklon izbor za vaš ljubavnik, djevojke, suprugu, mamu itd., Pokažite im svoju ljubav i zabrinutost je. Lijepo i kreativno, može držati tri ruža . Opremljeni malim ogledalom, lako popraviti šminku. Neka uvijek ostane lijep i savršen!. Jednostavan za stavljanje u džep ili torbu.