Ruž za ženu za žene ledeni čaj lice za usne glazura vode svijetli sjaj za usne gl mlijeko trokut za usne prozirni usani savjeti za usne tečno b
  • Nedavno

Ruž za ženu za žene ledeni čaj lice za usne glazura vode svijetli sjaj za usne gl mlijeko trokut za

KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Čaj za ledenu glazulo Glazura voda Svjetlo za usne GL Jelly za usne Trougla prozirna (30ml)
Karakteristike :
zatamnjeni sjaj za usne : Instant sjaj s bojama zahvaljujući ovom prekrasnom zatamnjenom sjaju za usne
za sve, da li Vi ste dama ili ste student, bilo da ste make-up novak ili make-up umjetnik. Možete odabrati ovaj proizvod.
Savršeno kao poklon šalje ljubavniku, porodicu i prijatelje kada Noć vještica, Božić, Valentinovo, rođendan i drugi festival! Primjetite da se proizvod može oštetiti tijekom otpreme, ako primite a Slomljena roba ili niste zadovoljni našom proizvodom, molimo vas da se obratite nama i nećemo uštedjeti napore da vam ponudimo najbolje rješenje.
To je sjaj za usne, make za usne za usne. Oni su i znojni efekt. Trajat će najmanje 8 sati. To je i ne bi se pričvršćivao na šolju.
Kozmetika šljiva za usne za usne za usana za stvaranje usana Smanjite fine linije i vlaži povećana elastičnost usana : kao slika Pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, možda ima blagu razliku u boji. Molimo vas osigurajte da ne smetate prije naručivanja, hvala!), (Molimo vas da dovedite 1-3 mm Greška zbog ručnog mjerenja. Molim te Obavezno ne smetate prije naručivanja.)
Sjaj za usne koji mijenjaju boju usana.