Domaći kozmetičke spatule krem ​​za lica maska ​​za miješanje kašika šminke škare Spatulas Beauty Diskaila alati
  • Nedavno

Domaći kozmetičke spatule krem ​​za lica maska ​​za miješanje kašika šminke škare Spatulas Beauty Diskaila

KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovaj je proizvod skup aplikatora spatula za uzorkovanje kreme i losioni; Maske za miješanje, filmovi od blata; Toniranje tekućih zaklada itd. Ove kašike mogu ukloniti kremu za lice iz tegle, smanjuju nered, čisti, vrlo praktični i praktični za svakodnevnu njegu kože i šminka!
. Karakteristike
. -Kolor : srebro, zlato, crno
. -Materijal : legura cinka
.20cm / 2,36x0,47 inča
. -Pričible za uzorkovanje krema, losion; Mešarska maska, maska ​​od blata; Toniranje tekućih fondacija, korektora itd. -Made od legure cinka, aplikatorske spatule su glatke, lagane i male veličine za lako prianjanje. -Ova male kašike su jednostavne za čišćenje i upotrebu i uzorkovanje šminke bez korištenja prstiju!
. - na kraju lopatice je viseće rupe, što se može objesiti i pohraniti; takođe se stavlja u kutiju za odlaganje. -Ove spatule su divni pokloni za ljubitelje šminke ili sebe za jednostavno dnevno kože i šminka!
Pogodno za kremu za uzorkovanje, losion; Mešarska maska, maska ​​od blata; Toniranje tekućih fondacija, korektora, itd . Izrađen od legura cinka, spatule aplikatora su glatka, lagana, lagana i mala veličine za lako prianjanje. Ove male kašike su jednostavne za čišćenje i upotrebu, a ne korištenje vaših prstiju! Na kraju lopatice nalazi se viseća rupa koja se može objesiti i pohraniti; Također se postavljaju u kutiju za odlaganje .