Zdravlje i ljepota Proizvodi Naljepnice za nokte Japanske proljeće Serija Mala svježa zelena lišće Plava ružičasta žuta bijela cvijeća Naljepnica za naljepnice Poklon set plastike D
  • Nedavno

Zdravlje i ljepota Proizvodi Naljepnice za nokte Japanske proljeće Serija Mala svježa zelena lišće Plava

KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Naljepnice za nokte Japanske proljeće Serija Mala svježa zelena lišće Plava ružičasta bijela cvijeća Naljepnice za nokte
Značajke : Naljepnice su pogodne za ukrašavanje na noktima, uključujući gel nokte, prirodni nokat, lažni nokat, naizanje noktiju i lažnog nokta, naip i noktiju više; Pogodno za kućnu upotrebu ili salone za nokte
samo isti efekt u salonima za nokte. Takođe, naše naljepnice mogu trajati dugo vremena. Nanesite gornji kaput nakon naljepnica za najbolje. Možete primijeniti i polirati za nokte kao prije upotrebe naljepnica.
Lakše za upotrebu : Ne suvo vrijeme, naljepnice za nokte su samoljepljivi, može se držati direktno na noktima, kompletan dizajn u samo nekoliko minuta.
Moderan stil : Dizajniran razne svijetle boje, mogu li vam nokte biti simpatibilniji i šarmantniji, izgledat ćete drugačije i privlačnosti iz gužve. Lightweet za prevoziti i skladištiti bez zauzimanja mnogo prostora.
Naljepnice za nokte u različitim uzorcima i veličinama, dovoljne za ispunjavanje vaših DIY potreba za ukrašavanje noktiju.
Ako imate bilo kakvih pitanja o našem proizvodu, osjećajte se da biste kontaktirali SAD. Dat ćemo sve od sebe da vam pomognemo da riješite probleme. Naši naljepnice su samoljepljive i lako se odvajaju sa pincetom i neće ostaviti ljepilo na noktima.