Vrt soaker crevo FT 1 2 Promjer cijevi za navodnjavanje navodnim cijevima za vrtne krevete, crijevo za pranje za vodu, prskalica, drveni soaker crevo za vodu Crevo za vodu uključuje muško i žensko spajanje paketa
  • Nedavno

Vrt soaker crevo FT 1 2 Promjer cijevi za navodnjavanje navodnim cijevima za vrtne krevete, crijevo

KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Dajte stablima, cvijeće, vrtu i uređenje područja sav voda koja im je potrebna, bez ikakvog od otpada Gumeni kućni intuicijski natopio je pasivno zasititi i namota vaše tlo vodom bez stvaranja lokvica, otrčati ili troši galone na galone vode. Kraj CAP osigurava propuštanje tako da će vaša voda zasiti samo za zasititi tlo direktno oko crijeva.
Prednosti i karakteristike
Opcije s više veličina
muški i ženski mesingani spojnice
štedi do 70% vode < Br> 25 do 80 PSI efikasnost - lagana
napravljena od reciklirane gume
teška dužnost
Multi funkcionalno svestranost : mesto, sahranite ili objesite naši dizajn teških tereta može se sahraniti pod tlom ili Mulch će doći direktno prema određenim drvećima ili postrojenim korijenima za optimalno zadržavanje zalijevanja i vlage. Ili jednostavno stavite crijevo oko baze određenih biljaka koje želite voditi. Takođe možete osigurati pričvršćivače za navodnjavanje biljaka u tlu u tlu u prizemlju ili iznad prizemnih sadilica.
Izgrađen do zadnjeg dijela
dizajnirali smo vrlo izdržljive gumenu cijev od recikliranih materijala koji mogu izdržati elemente i Djeluje s efikasnom potrošnjom vode između 32 i 104 stepena f (0 do 40 c). Preporučujemo skladištenje creva u zatvorenom prostoru za vrijeme smrznutih zimskih mjeseci kako bi se izbjeglo termičko širenje i smanjivanje.