Novogodišnji dodaci za nokte Manikire DIY Alati Creative Dekor noktiju
  • Nedavno

Novogodišnji dodaci za nokte Manikire DIY Alati Creative Dekor noktiju

KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Pribor za umjetnost noktiju izrađeni su od odabranih materijala i prikladni su. Posebno pogodno za dekor Beauty za nokte za zabavu. može koristiti ljepilo za nokte zalijepiti ovaj ukrasni ukras 2022 na nokte. a da ne izazivate mnogo opterećenja vašim noktima. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : cirkon legura
. -Size : O 1. -Neči : slučajni stilovi. -Akolovanje premium materijala, pribor za ukrašavanje noktiju može vam ponuditi dugogodišnje usluge. -Ne trebaju mnogo vještina da ih zalijepe, prikladno za upotrebu, čak i vi ste početnik umjetnosti noktiju. -Pa, napravljeni, njihovi izuzetni ukrasni efekti mogu učiniti da vaši nokti budu privlačniji. - Dekori za nokte su vam jednostavni za upotrebu, čak i ako ste početnik manikure za nokte. -Simple struktura. Čak i ako niste tako upoznati sa dizajnom za nokte, možete ga lako primijeniti.
Pripremanje premijskih materijala, pribor za ukrašavanje noktiju može vam ponuditi dugogodišnju uslugu . ne trebaju mnogo vještina da ih ne trebaju višestruke vještine, Prikladno za upotrebu, čak i vi ste početnik umjetnosti za nokte . dobro napravljeni, njihovi izuzetni ukrasni efekti mogu učiniti da vaši nokti budu privlačniji.