Širok otvor za nokte Clippers debeli nokti, kliplica za nokte za prste urown srebro
  • Nedavno

Širok otvor za nokte Clippers debeli nokti, kliplica za nokte za prste urown srebro

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Širok čeljusti za nokte za guste nokte, priključci za nokte za urown
Pretty Diva15mm Širok otvor za otvaranje od nehrđajućeg čelika TRIMMER Clipper rezač sa datotekom za nokte za guste nokti za muškarce
Glavni Značajke su bolje za guste nokte - otvor čeljusti je do 15 mm, savršeni nokti na noktima za vaše debele ili inrown noktiju zbog gljivija, dijabetesa, paronike, starenja i drugih zdravstvenih pitanja; Možete lako podrezati čak i najteže nokte. Izgrađena za trajanja dizajnirana sa izdržljivošću na umu i stvorena u našem stanju proizvodnog pogona znači da će se skup klipnika noktima održati da se obrežete godinama koje dolaze.
Bolja ergonomija - Naš jedinstveni dizajn ručke omogućava ovo široko Clipper za nokte za kolijevši prstima, što olakšava kontrolu i isporuku samouvjerene isječke. Ojačana i kovana ručka klipnika kreira više snage i utjecaja što znači da ga koristite bez napora.
precizno isječak
vrlo oštre, zakrivljene noževe od nehrđajućeg čelika rezaju se glatko i sprečavaju cijepanje noktiju, urown noktiju i gljivičnu infekciju. Datoteke za nokte čine nokte mnogo glatkima.
Specifikacije : Veličina težine proizvoda : Kao što je prikazano na slici
Boja : Kao što je prikazano na slici
Sadržaj paketa Prevelizirani klip za nokte × 1
Kozmetički alati .