Baza za pladanj sa pladom sa točkovima Rotirav biljni štand sa kotačima Pladnoj ladici Osnovni stupanj rotirajuće pokretne čvrstog
  • Nedavno

Baza za pladanj sa pladom sa točkovima Rotirav biljni štand sa kotačima Pladnoj ladici Osnovni stupanj

KM 61.74

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao Manshan mrežom iz Joybuy Marketplacea Opis : Naše pladanj za pladanj, savršeno rješenje za sve vaše potrebe za kretanjem postrojenja! Naš biljni štand dolazi sa višestrukim poliuretanskim točkovima od 360 stupnjeva koji se glatko valjaju na bilo kojoj površini, od tepiha do prljavštine i travnjaka, bez hvatanja ili zaključavanja. Kotači za zaključavanje omogućuju vam da osigurate bazu na mjestu, sprječavajući bilo kakve klizajuće nesreće. Primit ćete 2 biljne stalke s točkovima, a svaki može opteretiti do 150 funti. Ovo je više nego dovoljno za vašu svakodnevnu upotrebu i mobilne potrebe. Možete ga čak i podijeliti sa prijateljima i porodicom! .
Čvrsta konstrukcija našeg biljnog stalka čini ga pogodnim za pomicanje većine bentnih biljaka različitih oblika i veličina. Izrađen od visokokvalitetnog čvrstog drveta, izdržljivog metala i PP materijala, naša biljka izgrađena je za trajanje. To je otporan na koroziju i sadrži posebnu tehnologiju voska koja sprečava habanje i suze. Otporan je i na UV zrake i loše vremenske uvjete, osiguravajući njegovu dugovječnost.
Imate li popločani dio tvari, vrta, balkona ili zatvoreni prostor, naša biljna postolja savršena za držanje vaših sadnika, spremnika, velikih udruženih stabala, vaze , viski bačve ili čak kante za smeće.