Listovi božićne privremene tetovaže djece crtane tetovaže naljepnice za zabavu
  • Nedavno

Listovi božićne privremene tetovaže djece crtane tetovaže naljepnice za zabavu

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje slučajnošću od Joybuy Marketplace
. Dizajn božićne tematike Privremene tetovaže, dodaje više svečane atmosfere. Različiti uzorci dizajniraju, pružaju vaš više izbora za Božić. Premium i siguran materijal, nema štete vašoj osjetljivoj koži. Savršen poklon za porodicu, prijatelje i kolege na Božiću. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : papir
. -Nažući temu za božićnu crtanu temu, oni su lijepi ukrasi za zabavu, mogu dodati svečanu atmosferu. -Očege privremene tetovaže su za dječju zabavu, dodajte dodir šarenog dječjem rukama, ramenima, nogama i drugim dijelovima tijela. -Tože crtani uzorak privremene tetovaže pružaju zabavu za djecu. Kreativan je i prikladan za predavanje na zabavi. -To je vodootporan i otporan na znoj, ove tetovaže su sigurne za djecu koja treba koristiti. - Može se brzo zalijepiti i ukloniti, što je zgodno i zanimljivo i štedi vrijeme.
Sadrži božićnu temu crtane crtane, oni su lijepi ukrasi za zabavu, mogu dodati svečanu atmosferu. | Ove privremene tetovaže su za dječju zabavu, dodajte dodir šarene na dječje ruke, ramene, noge i druge dijelove tijela. | Ovi crtani uzorak privremene tetovaže pružaju zabavu za djecu.