Regal za prikaz, držač za štand iz ta torbi Garland venčanik venča za kontratop Crtež zlata
  • Nedavno

Regal za prikaz, držač za štand iz ta torbi Garland venčanik venča za kontratop Crtež zlata

KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : Podesivi i uklonjivi dizajn : torbe, torbe za ramena stalak za stalak, visina može se podesiti sa 13,78 inča do 23,62inch
visokog kvaliteta : nehrđajući čelik Izvrstan izgled, izdržljiv za upotrebu Čvrsta konstrukcija sprečava sav preko incidenata.
Multifunkcionalni prikaz, može se koristiti kao vidljiva viseća viseća, vin od venčanica, nakit ili visoki peta i više, baza je deblja, u poređenju sa općim stalkom za torbu, Nosivost je jača, a više stvari može biti obješeno : Primjena za prikaz : primjenjuje se na prodavaonice odjeće i zaslon za torbu za torbu / korištena za trgovine / sajamski prikaz Specifikacija : Materijal : nehrđajući čelik
Površina baze : 13x15cm / 5,12x5,91inch
: cca.62inch
Upotreba : Torbe Prikaz Paket uključuje : 1 komad zaslon za ruke Napomena : Boja može biti nešto drugačija zbog kalibracije boje svakog pojedinačnog monitora.
Molimo vas da vam omogući blago mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja.
Podesivi i uklonjivi dizajn : torbe, torba za ramena stalak za stalak, može se podesiti sa 13,78 inča do 23. Visoka kvaliteta : Izvrsna izgled od nehrđajućeg čelika. Čvrsta konstrukcija sprječava sa vrhom preko incidenata. Multifunkcionalni prikaz, može se koristiti kao vešalica od novčanika, vešalica sa vijencem, nakit ili visoke pete i više.