Aluminijska legura tuš kabine za tuš kabine Metalni čvrst okrugli gumb
  • Nedavno

Aluminijska legura tuš kabine za tuš kabine Metalni čvrst okrugli gumb

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovi okrugli ručice izrađeni su od aluminijske legure za upotrebu na stambenim i komercijalnim tušem Poboljšava bilo koja vrata čistom, savremenom izgledu. Izgleda sjajno na staklenim vratima za tuširanje, kao i vrata za štalu. Vrlo jednostavan za instaliranje i duga korištenje.
Značajka
- boja : srebrna.
- materijal : aluminijska legura : 7,5 x 3,5 x 3,5cm.
- Čvrsti materijal, lijepo izrađene ručke od punog ispiranja od aluminijske legure izgledat će sjajno unutar bilo kojeg doma.
- dobro omotan, proizvodi su individualno omotani kako bi se spriječilo ogrebotine.
- izdržljive ručke za puške sadrže karakterističnu i izdržljiva struktura s jakim otporom na hrđu, koroziju i deformaciju za vječni životni vijek bez labine, neka vam svaki dolar ima najveći troškovi.
- elegantno, Sa udobnim osjećajem ruku i elegantnim, čistom dizajnom, ove ručke vrata mogu se koristiti kao ručke za unos / ulazne vrata za koordinaciju svih modernih ukrasa. 1 x dugmeta za tuširanje vrata. Čvrsti materijal, lijepo izrađene ručke od punog ispiranja od legure izgledat će sjajno unutar bilo kojeg doma . dobro omotan, proizvodi su individualno omotani kako bi se spriječilo ogrebotine. , korozija i deformacija za vječni životni vijek bez labave, neka vam dolar bude najveći troškovi.