Tečni mat ruž, mat ruž za ruž za dugim trajnim šalicama bez palice, vodootporne i poljubac-otporni na ruž za ruž 3ml
  • Nedavno

Tečni mat ruž, mat ruž za ruž za dugim trajnim šalicama bez palice, vodootporne i poljubac-otporni na

KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Tečni mat ruž za mat, mat ruž za usne duge boje bez štapa, vodootporne i poljubac-otporna na ruž za usne - prodajna točka proizvoda
Paleta uključuje mat biserne boje i svjetlucave boje Dajte sebi novi izgled sa ovim ružnim ružem. Tanka i svjetlost, daje vam uvjeti trajne slatke boje.
Matte i okrutni : sigurni i čisti materijali za održavanje usana mekanim i vlažnim. Trenutak kada maglica kreira meku teksturu, kao što je krema nanesite vlažnom, ruž za neprekidni ruž za boju glatko klizi na usana.
dugotrajno / osvjetljenje / hidratantno : jedinstvena boja mat visoke boje zasićenosti, može napraviti Matte Teksture šminkajte novi izgled u isto vrijeme. Prekrasne crvene usne, vi ste najbolji u gomili, a početna šminka je nespretna, da radimo sve što želimo.
Udobno i svestran : Pogodan za zabave, venčanicu itd. Savršeno za profesionalni salon ili Kućna upotreba. Pogodan je za kupovinu na rođendanima, Dan zaljubljenih ili drugim praznicima za ličnu upotrebu ili kao poklone za majke, žene i djevojke.
Udobno i lagano : Primjenjuje se usne. Nekakovanje i lagano ultrani fini pigmenti donose ekstremnu udobnost usnama. Sjajni ruž za usne klizi lako na usana. Lagano je i ugodno. Zaboravit ćete da ste se ništa prijavili.
Proizvod sadrži 1x ruž za usne Ovaj proizvod ima dovoljno zaliha, molim vas osigurajte osiguranje.