Set kućnog vrtlarnog alata za kućne baštovne opreme Mala lopata vrtlarnog trodijelnog seta
  • Nedavno

Set kućnog vrtlarnog alata za kućne baštovne opreme Mala lopata vrtlarnog trodijelnog seta

KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovaj artikal je multifunkcionalni vrtlarni alati, izrađeni od premije. Materijal, čvrst i izdržljiv za dugotrajnu upotrebu. kopanje, sadnja, gnojivo ili korenje itd. Ručka takođe čini. Za vas je ugodno da se držite i uživate u svom vrtlogu. funkcije
. - Boja : vojska zelena. - Materijal : plastika i željezo. - Veličina : 25. - Ovaj set alata za rake izrađeni su od materijala visoke klase, koji se može dugo koristiti. - Komplet lopata dizajnirani su za vrtnu i vanjsku upotrebu, laganu težinu i prenosivu, jednostavan za korištenje i čuvanje. - Rake alat dizajniran je s ergonomskim dizajnom, dizajnom rukovanja, jednostavnim i ugodnim za upotrebu. - vrtlarna lopatica izrađena je od dobrog materijala, što je izdržljivo i praktično za dugotrajnu upotrebu. - Višenamjenski set alata može se koristiti za vrtlarstvo sadnje, labavljenje tla i tako dalje.
1 x velika lopata 1 x mala lopata 1 x drljača. Ovi set alata za rake izrađeni su od materijala visoke klase, koji se mogu dugo koristiti . Set lopata dizajnirani su za vrtnu i vanjsku upotrebu, laganu težinu i prenosni, jednostavan za korištenje i spremi . Grablje je dizajniran s ergonomskom Dizajn, dizajn ručke, jednostavan i ugodan za upotrebu. Loševa za baštovanstvo izrađen je od dobrog materijala, što je izdržljivo i praktično za dugotrajnu upotrebu .