Rezanje kalupa sa sapunom DIY SLICE KIT RSLICERSUPPLIES CUT MULTI KAMLJI DOMAĆI ALAT HOMEMOLT SET TOOL BO BOUAF
  • Nedavno

Rezanje kalupa sa sapunom DIY SLICE KIT RSLICERSUPPLIES CUT MULTI KAMLJI DOMAĆI ALAT HOMEMOLT SET TOOL

KM 11.30

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Tražite profesionalni, ali povoljni kalup sa sapunom? Jeste li u potrazi za čvršćem, pouzdanom rezač kalup koji se može koristiti za obavljanje više radnih mjesta odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naš visokokvalitetni kalup sa sapunom mora ispuniti vaše potrebe. funkcije
. - Boja : bijela. - Materijal : PVC. - izrađen od premium materijala sa glatkom površinom za sigurno i izdržljivo rezanje. - lagana i kompaktna, jednostavna za nošenje i čuvanje. - Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi, donesite vam puno pogodnosti. - Jednostavan za upotrebu, pomoć za precizno rezanje. - odlično za rezanje sapuna, sapun kombinirati se divizija i uklapa se najviše.
Izrađen od premium materijala sa glatkom površinom za sef kalup sa sapunom, sapuna, sapuna Izrada kalupa, DIY sapuna, alat za rezanje sapuna. Lagana i kompaktna, lako se prevozi i čuvati. Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktično u upotrebi, donesite vam puno pogodnosti. Jednostavan za upotrebu, pomoć za precizno rezanje. Izvrsno za rezanje sapuna, sapun kombinirani popravak, sjedinjenje sapuna i odgovara većini.