Archer Animal Peacock Multi-oblikovani parcijalni dijamantski dijamantski vez za vez križ
  • Nedavno

Archer Animal Peacock Multi-oblikovani parcijalni dijamantski dijamantski vez za vez križ

KM 5.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Specifikacije :
Paunovi i drugi dizajn uzorka životinja, život kao i lijep. To je odličan izbor za ukrašavanje kuće ili poklon. Savršeno za spavaću sobu, radna soba, hodnik, dnevni boravak itd. Radni korak :
. Otvorite apartman proizvoda, prema boji obložene smolom Diamonds i organizujte sve alate. Kada započnete, trebate samo podići mali dio papira za oslobađanje, kako biste izbjegli drugi regionalni ljepljivi prah. Dijamant zalijepite u odgovarajuću mrežu (prema serijskom broju). Dijamant smole nakon završetka zalijevanja, što čini dijamantnu vezanje smole čvršće, nakon ovog koraka, vaš rad se radi. Naziv predmeta : Dijamantna slika
. Materijal : platno, smola
. Završetak : nedovršen, trebate ručno rađeni
. Značajke : DIY, bez okvira, zidnog dekora, uzorak životinja, djelomična bušilica
. Dužina : 30cm / 11,81 ", širina : 40cm / 15,75 " (približno)
. Napomene :
. Dijamantna smola nevezivna, ne dozvolite da se djeca igraju kako bi izbjegli nesreće, poput gutanja. Svi smokli dijamantski slikanje su paket, gostima je potrebno vlastiti ručno rađeni, a ne gotov, pružamo potrebne i materijalne. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo, molimo molimo da se razlikuje razlika za dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja.