Proširenja za jačinu zvuka 3D samo zapremina za očišćenja trepavica za oči za djevojke za ljubitelje ljepote
  • Nedavno

Proširenja za jačinu zvuka 3D samo zapremina za očišćenja trepavica za oči za djevojke za ljubitelje

KM 5.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Karakteristike : Materijal : izrađen je od ultra-lakih vlakana koji su meki i lepršavi poput pravih trepavica i preklapaju se na skladan način Oni su potpuno prilagođeni kože, izdržljivim, ne irrativnim i mekim. Jednostavan za prijavu : tkane trepavice su vrlo lako zgrabiti pincetom, nemaju veštinu da bi se formirala oblika ventilatora bez previše napora, čak Početnici to mogu lako. Udobnost : Ove trepavice su lakše saviti se u krivulju koja odgovara vašim kapcima, čineći da trepavice izgledaju elegantnije i lepršave, stvarajući lijep tkani efekt. EFECT : Super Fluffy & Wispy lažne trepavice sadrže 3 puta uvećane oči i debeli efekt sa odgovarajućim eyelinerom. Provino je memorijska vlakna da čuvaju stabilnu kovrču. Pravilni kut kovrča predstavlja pun i realan izgled, slično istinskim debljinama trepavica. Mogu biti savršeni za razne stilove šminke. Višestruki izbor : Višestruka dužina trepavica dostupna je za referencu. Možete pokupiti željene trepavice koje odgovaraju savršenim donjim trepavicama kao i vaš šminka. Postoje različiti modeli kolokacija za dobro.
Obavijest : 1. Dužina težine i trepavica variraju ovisno o različitim stilovima. Due to manual measurement, please allow 1-3cm measuring deviation.Thank you for understanding!
Specifications : < p> Vlakna : Vlakna Veličina kutije : 11,5 * 5,5 * 1,5cm 1 : materijal : izrađen je od ultra lagane vlakne koji su meki i lepršavi poput pravih trepavica i preklapaju se u skladnim Put.