Bluelani Ručni vijak s lidom lida lida od nehrđajućeg čelika ručni sokovnik set prenosivi široki tegljač sa vijkom poklopca
  • Nedavno

Bluelani Ručni vijak s lidom lida lida od nehrđajućeg čelika ručni sokovnik set prenosivi široki tegljač

KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : Naši ručni sokovnik, savršen dodatak vašoj kuhinji! Sa svojim dizajnom poklopca vijka, instalacija je povjetarac Ovaj sokovnik je pogodan za tenkove sa 3-inčnim kalibrama, čineći ga vrlo svestranim. Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika za hranu, osigurava vaše zdravlje i sigurnost.
koristeći ovaj sokovnik je komad torte. Jednostavno ga zajebavajte na limenku i započnite stisnuti sok od limuna ili bilo koje drugo voće bez napora. Mala okrugla rupa omogućava sok da prolazi direktno u rezervoar, eliminirajući bilo kakav nered ili izlijevanje.
Čišćenje i nakon upotrebe je i sa čišćenjem. Možete ga oprati rukom ili povoljno stavite ga u perilicu posuđa za temeljito čišćenje. Njegovo jednostavno održavanje čini ga savršenim za zaposlene domaćinstva. Ne samo da nije samo ovaj ručni sokovnik idealan za kućnu upotrebu, već je i za vanjske prilike. Uzmi s sobom na izletima, kampovima ili bilo kojoj drugoj avanturi u kojem je sok mora imati obaveznu konstrukciju i korisnički dizajn, naš ručni sokovnik izgrađen je i pružiti vam sok kad god vam treba To. Ne propustite ovaj osnovni kuhinjski alat koji će sopiti povjetarac!
Ime naziv : ručni list : Materijal : plastika
Stil : Moderna i jednostavna : : Prenosivi, male rupe, detaljne veličine hrane :
Pogodni prečnik jar : 8.