Ručni sokovnik, Easy CleanUp limunski čudak, za restoran Početna Dobro zdravlje Kuhinjski alati
  • Nedavno

Ručni sokovnik, Easy CleanUp limunski čudak, za restoran Početna Dobro zdravlje Kuhinjski alati

KM 8.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ručni sokovnik, Easy Clean Up limunski čudak, za restoran Početna Dobar zdravlje Kuhinjski alati
Specifikacija :
stanje : 100% Potpuno novi - Tip predmeta : priručnik Sokovnik : Materijal : aluminijska legura + pp - boja : Kao što je prikazano na slici
Veličina : cca7ina (l x Š x V) Težina : cca.5oz
Lista paketa :
1 x sokovnik 1 x filter
> Napomena :
1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Uzmite pravi kao standard.
Dodajte efikasnost u svoj sokovi u svom izlazu za sok sa ovim citrusnim ekstraktorom za stripi za superiornu poluge, dizajniran za maksimalan izlaz . Može se široko koristiti za ekstrakt limuna , Kumquat, ananas grejpfrut, jabuke narančasta paradajz i drugo . Čuvar osigurava da se ručica ne savija prilikom stiskanja velikog citrusnog voća. Upotreba izdržljive konstrukcije od aluminija za isporuku maksimalnih pritisaka na svemuslog plodova . PP Filter za oblikovanje rotacijskih vratila, lako se ukloniti komponente za jednostavno. Pokloni, božićni poklon, zahvalnost Kuhinjski pribor, Dan boksa Posebne za vaše porodice, prijatelji.