Mesnata lubenica sa cvijećem od udela keramičke durijske voćne kreativne banane gruba keramika Jednostavna ukras zelena biljka mali saksiji
  • Nedavno

Mesnata lubenica sa cvijećem od udela keramičke durijske voćne kreativne banane gruba keramika Jednostavna

KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Fleshy Watermelon Flow Pot izvana keramička durijska voća kreativna banana gruba keramika Jednostavna dekoracija Zelena postrojenje Mali saksije : Karakteristike unutarnjeg i vanjskog estetskog i čistog zatvorenog biljnog lonaca, može izdržati dom ili uredski dekor, može izdržati Ekstremna temperaturna okruženja i pogodna je za unutarnju i vanjsku upotrebu Uz bolju prozračnost i apsorpciju vode za rast biljaka.
Nakon - usluga : Zalažemo se za posluživanje svakog kupca. Ako postoji bilo kakav problem, kontaktirajte nas na vrijeme, pružit ćemo vam se nakon što se pružamo nakon što niste zadovoljni.
Veličina naših lonca idealna je za širok izbor biljaka. Može se postaviti na bilo koji prozori ili policu dok gleda.
napravljene od keramike materijala kako bi se pomoglo u sukulenciji da ostanu i izgledaju sjajno sa ovim jedinstvenim i elegantnim dizajnom. Ovi dobro izrađeni sadnici izgledaju sjajno u bilo kojem domu.
Praktično : Zatvoreni i vanjski saksiji su veličine da se uklapaju gotovo sasvim na kućne i vrtove i vrtove. Pogodno za kaktuse, sukulencije, aloju, cvijeće, mirovne ljiljane, zračne biljke.
boja : kao slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molim te, pobrinite se Ne smetajte prije nego što naručite, hvala!) Keramika
Proizvod uključuje : 1x saksija za saksije - najbolja cijena, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine.