Sehao prijenosni ventilator sa ručnim zglobom i lancem ključeva Cubby Dizajn ventilator USB punjivi ventilatorski ventilator Podesivi brzine zraka Mini ventilator za uredski kućni put za žene Plava
  • Nedavno

Sehao prijenosni ventilator sa ručnim zglobom i lancem ključeva Cubby Dizajn ventilator USB punjivi

KM 10.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Prijenosni ventilator za zglobove i lančani tastera za matični ventilator USB punjivi ventilator 2 podesive brzine vazduha Mini ventilator za uredski kućni putnik
Karakteristike : Jedinstveni dizajn : Cubby ručni ventilator traži proboj u dizajnu i ima jedinstven izgled Dvostupanjska vam može pružiti svježi osjećaj u vrućem ljetu.
Funny ručni ventilator je dovoljno mali da stane u džep. Pored toga, prenosivi handsperpe čini vrlo pogodnim za aktivnosti na otvorenom kao što su putovanja, rad, kampiranje i planinarenje.
Elegantni dekoracija : Zbog svog izvrsnog oblika, može se koristiti i kao ukrasni dodaci pored stila Navijači.
Multifunkcionalni i praktični : Smjer vjetra za vuču za vuču je veći. Može se koristiti ne baš kao na ventilator za ruke, već i kao ventilator za radnu površinu.
Ovo je prekrasan, ekonomski i koristan dar. Rotirajuća dela je dobro skrivena ispod granata, a prostor rešetke je vrlo uzak. Mali prstiju nisu.
Prijenosni ventilator za radne površine sa ručnim ručnim trakom i lancem za ključeve, vučni ventilator za distribuciju, USB punjiva ventilator za napajanje, 2 podesive brzine zraka, mini ventilator za ured na otvorenom putovanja
materijal : < Br> Boja : Kako se slika prikazuje (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.