Crtani kovanica torbica za ključeve lančane promjene torba crtane torbice za modeliranje slonova
  • Nedavno

Crtani kovanica torbica za ključeve lančane promjene torba crtane torbice za modeliranje slonova

KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovo je crtani film Elephant Torbica za skladištenje dizajna. Ovo može biti i torba za slušalice, mali i prenosivi, vrlo pogodan za svakodnevnu upotrebu. Sa kompaktnim i laganim dizajnom, možete ga koristiti za pohranu mnogih stvari i pošaljite ih kao poklone. Savršeno za djevojčice i djecu. funkcije
. - Boja : siva
. -Materijal : koža
. - Veličina : 13. -Made od lijepog i otpornosti na nošenje, fino izrada, izdržljive i moderne. o možete ga poslati svojim bliskim prijateljima i porodicama kao poklon, a oni će biti jako sretni. -with Razumne veličine, lako je i pogodno za nošenje i trgovina. iin torba sa prstenom za ključeve je lagana i kompaktna veličina, a ovu kovanicu možete nositi bilo gdje i bilo kada. -Perfect Dugo puta, poput plaže, zabave, kupovine, druženja i još mnogo toga.
Napravljen od lijepog i trošenog materijala, finog obrta, izdržljivo i modernog . mogli biste poslati To su svojim bliskim prijateljima i porodicama kao poklon, a oni će biti vrlo sretni . Uz razumnu veličinu, jednostavno je i pogodno za nošenje i trgovina. Može nositi ovu torbicu za novčiće bilo gdje i bilo kada . Savršeno u mnogim prilikama, poput plaže, zabave, kupovine, izlaska i još mnogo toga.