Torba za telefonske torbe za žene za žene podesive dame torba kvačila Božić za rođendan godišnjica Božić
  • Nedavno

Torba za telefonske torbe za žene za žene podesive dame torba kvačila Božić za rođendan godišnjica Božić

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Karakteristike :
Torba za križarsku torbu : izrađena od meke, bez izražene pune kože, otporan je na ogrebotine i izdržljivo Visokokvalitetni metalni patentni zatvarač, lako ga možete koristiti bez zaglavljenja.
Dizajn više kartica s razumnim prostorom : njeno sjajno kada samo trebate nositi nekoliko predmeta, tastera, tastera, daljinski upravljač , ruž, kreditna kartica, elektroenergetska banka i drugi mali predmeti.
Višestruki stilovi nošenja : Dolazi s odvojivim remenjom i može se koristiti kao križna torba, torba za ramena, novčanik mobilnog telefona ili torba. Multifunkcionalni dizajn, pogodan za podudaranje s raznim oblicima.
Promišljen poklon : Mini torba je savršena za vanjsku, radnu i svakodnevnu upotrebu. To bi bila sjajna ideja kao poseban poklon za ženske godišnjice, rođendane, nove godine, dan zaljubljenih, majčin dan, Dan zahvalnosti, Dan zahvalnosti i Božić : Savršeno za putovanja i svakodnevnu upotrebu. Ova elegantna torba na ramenu savršena je za mnoge prilike, kupovinu, druženje, zabave, putovanja, šetnje i više, a također bi napravili sjajan poklon za voljenu osobu.