TODDLER Baby Girl Dise Dise Set Leopard Letter Hoodie Pulover Top Hlače Headwear Jesen Zimska odjeća
  • Nedavno

TODDLER Baby Girl Dise Dise Set Leopard Letter Hoodie Pulover Top Hlače Headwear Jesen Zimska odjeća

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Weitian iz Joybuy Marketplace Little Girls Pismo Ispisano dukserice i leopard Traka za glavu Tri komada - savršeno odijelo može napraviti Vaše djevojke jeseni osvježavajuće i udobne, pune energije i vitalnosti. Ovaj casual dugih rukava i elastičnih dugih pantalona savršena je za babys rođendan zabavu. Veličina (inča)
. 70 TTOP Dužina : T12.2 Tpants Dužina : T14. 80 TTOP Dužina : T12.99 TBANTS Dužina : T15. 90 TTOP Dužina : T13.78 TBANTS Dužina : T16. 100 TTOP Dužina : T14.57 Tpruts Dužina : T18. Specifikacija :
. Materijal : pamuk
. Stil : Korejski
. Uzorak : Štampano
. Primjenjiv spol : djevojke
. Opciona boja : crna, ružičasta
. Napomene :
. Gore navedeni podaci se ručno izmjerevaju, a doživljava se greška od 1-3 cm. Zbog različitih zaslona i lampica, mogu postojati pogreške u bojama. Molimo pogledajte stvarne stavke. Sadržaj paketa
. 1 * TOP + 1 * hlače + 1 * Materijal za zaštitu od kože : Oklade su izrađene od visokokvalitetne pamučne tkanine, što je prozračno i lagano u težini, mekog i ugodnog za hapšenje, a bez oštećenja dječje kože . personalizirano Dizajn : Jedinstveno pismo s kapuljačom s kapuljačom sa dugim hlačama sa dugim pantalonama, čine i setove i djevojčice divnije i modne.