Unutarnji epruvet za bicikle visokokvalitetna guma unutrašnja cijev Ride Comfort Premium brdski bicikl unutrašnja cijev za glatko pouzdano
  • Nedavno

Unutarnji epruvet za bicikle visokokvalitetna guma unutrašnja cijev Ride Comfort Premium brdski bicikl

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis :
Naša trajna i udarna gumena unutrašnja cijev, dizajnirana za pružanje glatke i udobne vožnje za vaše dijete Napravljena je preciznom, ova unutrašnja cijev osigurava izvrsnu nepropusnost zraka, sprječavajući bilo kakvo curenje plina i nudeći sigurno i zabrinjavajuće biciklističko iskustvo.
sa snažnim otporom za habanje, ova unutrašnja cijev je izgrađena za trajanje. Garantuje dugovječnost otporajući se otporničkim lomakom i deformacijom tokom upotrebe, što ga čini pouzdanim izborom za sve vaše biciklističke avanture. Bilo da se biciklom na grubim terenima, bavi se aktivnostima na otvorenom ili jednostavno popravite svoj bicikl, naša planinska unutrašnja cijev je savršen pratilac. Nadogradite svoje biciklističko iskustvo uz svoju kvalitetnu unutrašnju cijev koja obećava izdržljivost i pouzdanost. Pozdravite se česte zamjene i zdravo za dugotrajno rješenje. Ne ugrožavajte sigurnost i udobnost kada je u pitanju naša djeteta - odaberite našu pouzdanu unutrašnju cijev za poboljšano biciklističko iskustvo.
Uložite u najboljem za bicikl vašeg djeteta - Izaberite naš planinski bicikl u unutrašnjosti danas!
Naziv predmeta : Bicikl Unutrašnja cijev : Materijal : guma : Boja : crna
Karakteristike : Udoban, komforan, savršen fitit
detalj veličine : 16cm po 6,3 (cca.