HAPEIST 7. Dnevne dekoracije za neovisnost na otvorenom ujak Sam na napuhavanje 4. jula LED osvijetljena patriotska zastava Vanjska dekoracija zabava, za odmor, dekor dvorišta, vrt
  • Nedavno

HAPEIST 7. Dnevne dekoracije za neovisnost na otvorenom ujak Sam na napuhavanje 4. jula LED osvijetljena

KM 20.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Značajke
1 Američki patriotski ujak Sam : Američki patriotski ujak Sam. Nosi visoki šešir sa zvezdnim grbom, crvenim, bijelim i plavim tuxedom i prugastim pantalonama (američke zvijezde i pruge). Ovaj visoki, nasmiješeni star čovjek postao je simbol Amerike. Siguran, visokokvalitetan i izdržljiv : vodootporan izdržljiv poliesterski na naduvavajućih danski ukras, deblji od ostalih, mekih i čvrstih. Neka bude dobro u različitom vremenu, savršeno za dan neovisnosti na otvorenom ukrašavanje dvorišta.
Patriotsko ukrašavanje na naduvavanja : 4. jula ujak na naduvavanje Sam dizajniran je kao ujak Sam sa zastavom Boga Blessed. Ugrađene svijetle LED svjetla privući će pažnju gostiju i djece. Dan nezavisnosti Ujak Sam ukrasi mogu se koristiti u zatvorenom prostoru, na otvorenom, dvorištem, vrtu itd., Da bi se stvorila živahna i impresivna atmosfera na Patriotskom nacionalnom prazničnom stranku. Jednostavan za upotrebu : ovaj puhač sa kabelom za napajanje koji možete postaviti nigde u vašem dvorištu ili vrtu. Morate biti sigurni da je patentni zatvarač u redu i učvrstite ujaka na napuhavanje Sam užad i prizemne uloge. Opremljen je snažnim vodootpornim ugrađenim ventilatorom, samo utikajte u utičnicu, a nekoliko sekundi kasnije, imat ćete slatku užarenu nezavisnost ujaka Sam.