5l vanjski paket za spavanje, veliki kapacitet Kompresionirajte vreće, pribor za spavanje, prenosiva lagana skladišna torbica za planinarenje, kampiranje, penjanje, putovanja
  • Nedavno

5l vanjski paket za spavanje, veliki kapacitet Kompresionirajte vreće, pribor za spavanje, prenosiva

KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Karakteristike :
1 Ova kompresijska torba je izrađena od finog materijala od poliestera od finog 210 T, što je jak, otporan na suzu i izdržljiv. 2 Traka je izrađena od materijala visoke gustoće. To je otporan na habanje i izdržljiv. Neće se lako truniti u vodi i imati dug radni vijek. 3 Može se koristiti kao rezervna kompresijska torba za vreće za spavanje ili za sakupljanje odjeće tokom putovanja. Vrlo je zgodno sakupljati odjeću. 4 Može komprimirati prostor u torbi samo zatezanjem Webbing-a. 5 Ova se vreća za kompresiju može se široko koristiti kao kolekcija kompresijska vreća za spavanje, dolje za pohranu prekrivača, sendries kolekcionarska torba, bilo da se koristi kod kuće ili kampovanje, planinarenje, aktivnosti na otvorenom, mogu se koristiti i aktivnosti na otvorenom, je dobro Putni pomagač. Specifikacije :
. Materijal : 210t poliesterski taffeta
. Veličina : 22,5x46cm / 27,5x57cm / 33x66cm
. Tema : sport
. Vrsta sporta : planinarenje, kampiranje, piknik, putovanja, penjanje
. Težina : 0,05kg / 0,11 LB / 1. Značajke : kompresija, prenosiva, otporna na prašinu, otporna na suzu
. Funkcija : paket za pohranu
. paket uključen :
. 1x vrećica za spavanje Ova vrećica za kompresiju izrađena je od finog materijala od poliestera od finog 210t, što je jak, otporan na jak, otporan na suzu i izdržljiv .