Životinjski oblik ključa za ključeve viseći privjesci bakreni ključevi viseći ukras
  • Nedavno

Životinjski oblik ključa za ključeve viseći privjesci bakreni ključevi viseći ukras

KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Da li još uvijek tražite osjetljiv privjesak za ključeve? Privjesak za prsten za ključeve u obliku životinjske oblike bit će dobar izbor za vas. Dobro proizveden s premium bakrenim materijalom s osjetljivim izrazom, izdržljiv je i nije lako slomiti. Lijep ključni dekor za vas. funkcije
. - Boja : mesingana boja. - Materijal : mesing. - Veličina : oko 4x2x1cm / 1,57x0,79x0,39 inča. - Fina izrada, prekrasni detalji, izvrstan i lijep. - Izvrsni i privlačni, lijepi privjesak za ključeve za vas. - To je savršen privjesak za vaš ključ, vrlo kreativan i dekorativan. - To je divan poklon za vaše prijatelje i porodice, vrlo šik i osjetljive. - Kreativni dizajn životinjskog oblika i savršena izrada čine ga privlačnijom.
Fina izrada, prekrasni detalji, izvrsni i lijepi . Izvrsni i privlačni, lijepi privjesak za ključeve za vas . To je savršen privjesak za vaš ključni čajnik, Vrlo kreativan i ukrasni . Divan je poklon za vaše prijatelje i porodice, vrlo šik i osjetljiv. Creativni dizajn životinjskog oblika i savršena izrada čine privlačnijim.